Η ΕΤΑΙΡΙΑ

ΜΑΣ

Η SALVINI HOTEL SUPPLIES, δραστηριοποιείται από το 2003 στην παροχή εξοπλισμού ξενοδοχείων, εστιατορίων και bar με όλα τα απαραίτητα είδη για την κάλυψη των αναγκών των παραπάνω χώρων. Εκτός από την δραστηριότητα του εμπορίου έχει περάσει στην παραγωγή και στην μεταποίηση διαφόρων ειδών, δίνοντας το όνομα “SALVINI” ως εμπορικό σήμα σε πολλά προϊόντα καθώς επίσης και την δυνατότητα ανάληψης ολοκληρωμένων έργων.

Η δυναμική αυτή που έχει αναπτύξει, της δίνει τη δυνατότητα να μπορεί να δέχεται και να παραδίδει ειδικές παραγγελίες με ευελιξία σχεδιασμού και επιλογής υλικών, διαστάσεων, σχεδίων, λογοτύπων κλπ. Έτσι, καταφέρνει να ικανοποιεί κάθε ιδιαίτερη απαίτηση. Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων που διαθέτει, είναι ελεγμένη από κάθε αρμόδια αρχή και φέρουν πιστοποιητικά γνησιότητας και καλής ποιότητας.

Το “moto” της εταιρείας μας “from the entrance, to the room” δίνει την δυνατότητα στους πελάτες της να διαλέξουν από το χαλί εισόδου, τα καρότσια μεταφοράς αποσκευών, την προσωποποιημένη σήμανση, τα τραπέζια και τις καρέκλες εστιατορίου, όλα τα απαραίτητα για το housekeeping, μεγάλη ποικιλία σε λευκά είδη, minibars, χρηματοκιβώτια, βραστήρες, στεγνωτήρες μαλλιών, κουρτίνες blackout και διάφανες, συστήματα σιδερώματος, amenities, παντόφλες, αξεσουάρ δωματίου και μπάνιου καθώς επίσης και από μια μεγάλη ποικιλία υφασμάτων επιπλώσεων με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για εσωτερικό και εξωτερικό χώρο μέσα από αποκλειστικές συνεργασίες. Από την πρώτη στιγμή στελεχώθηκε από μια εξαιρετική ομάδα λειτουργιάς, με πείρα και τεχνογνωσία, και εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης, σε όλα τα επίπεδα διαδικασιών. Όλες οι εργασίες ελέγχονται από εξειδικευμένο προσωπικό, εξασφαλίζοντας την άριστη ποιότητα και την υψηλή αισθητική των προϊόντων τα οποία διατίθενται μέσω ενός ισχυρού δικτύου πωλήσεων, σε όλη την Ευρώπη σε ανταγωνιστικές τιμές. Η άρτια οργάνωση είναι η εγγύηση της ανάπτυξης της.
Κατάλογος
Απόρρητο